Támogatóink

 

Olaszok vagyunk. Olaszokként minden, amit teszünk, a család körül forog. A mi családunkban az étel kulcsfontosságú, mert összehoz minket és megőrzi az egészségünket. A családunk iránti szeretet, törődés és a hozzáértés, amellyel ételeinket elkészítjük, tesznek minket ismertté az egész Világon. Mindezek génjeinkben raktározódtak, velünk született tudást jelentenek.

A háziállatok különleges helyet foglalnak el a családunkban. Szeretjük, ha háziállataink boldogok, és hiszünk abban, hogy a táplálkozás kulcsfontosságú az életminőségük javításában. Ez motivál minket arra, hogy a lehető legjobb eledelt fejlesszük ki szeretett négylábú barátaink számára.
 
A természet a mi inspirációnk. A tudomány a módszerünk. A mindennapi tudományos munkafolyamatok során arra törekszünk, hogy javítsuk a kisállatok életminőségét. A tápok összetevőinek kialakítása során az állatokat körülvevő természet is inspirál minket, ezen kívül tanulmányozzuk szokásaikat és viselkedésüket, tiszteletben tartva ösztöneiket és táplálkozási igényeiket.

A legjobb táp összeállításában a természet és a tudomány összhangjától inspirálva támogatjuk a kisállatokat a családjukban eltöltött első naptól kezdve, egészen idős korukig. A tudomány az, ami átjárja és hatással van mindenre amit teszünk, legyen szó tanulmányokról, együttműködésekről. Az új megközelítések eredményeként a táplálkozási megoldások elsősorban a megelőzést és a kezeléseket állítják központjukba. 
 
Családunk megpróbálja a kisállatok életét teljessé és elégedetté tenni. Így született meg szlogenünk is: Happy pet, happy you. 
A természet inspirál minket és a Tudományt használjuk  módszereinkben. Farmina: Tudomány és Természet tökéletes harmóniában.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Winterdogshow CACIB kiállítás hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.