Pénzügyi szabályok

Pénzügyi szabályok

Figyelem!

A MEOE Szövetség vezetősége és a kiállítási iroda úgy döntött, ahogyan már a decemberi Champion kiállításnál is, úgy a februárban megrendezésre kerülő FeHoVa Winter Dog Show CACIB kiállításnál is (és a jövőben megrendezésre kerülő kiállításaink esetében is) szigorúbban veszi a kiállítási szabályzatban leírt pénzügyi kritériumokat a nevezésekkel kapcsolatosan.

A MEOE Szövetség 2021-ben Európa Kiállítást rendez Budapesten a Hungexpo területén, melyre 20-25 000 kiállító nevezését várjuk, valamint a kísérő rendezvényekre további 10-15 000 kutyát. Ennek kapcsán folyamatosan fejlesztjük online nevezési rendszerünket, kiállítási eredményrögzítési és eredményközlési technikánkat.

Ennek egyik elengedhetetlen része a pénzügyi modul korszerűsítése, melyet az Európai Uniós fizetési feltételeknek megfelelően alakítunk ki. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk az online - azonnali bankkártyás fizetés - műveletek gyorsítására, egyszerűsítésére, valamint szükséges a jelenlegi készpénzes és átutalásos fizetés esetében a pénzügyi fegyelem javítása, szigorítása is.

A 2020. február 13-14-15-16-án megrendezésre kerülő Winter Dog Show CACIB kiállításra vonatkozólag tehát:

Amennyiben a most meghirdetett meghosszabbított nevezési határidő (2020. január 29. éjfél) végéig nem történik meg az utalás vagy a készpénzes befizetés és arról nem kapunk igazolást a hivatalos címeinkre, úgy a nevezést vissza kell utasítanunk, azt a katalógusba nem rögzíthetjük. Természetesen ez azt jelenti, hogy a kiállítás helyszínén a kiállítás napján történő fizetés megszűnt!

2020. január 29. után történő utalásokat, készpénzes befizetéseket nem áll módunkban elfogadni!

Megértésüket köszönjük:
MEOE Szövetség

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Winterdogshow CACIB kiállítás hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.